Machines
Bakken
Bakken
Chocolade maken

Onze partner

Wij maken in ons Chocolade Atelier alle bonbons zelf, ook maken wij hier al onze chocolade lekkernijen. Ons eigen juweeltje is de Slagroom Truffel en de Montferland bonbon. De bonbon is gevuld met kersen die wij ook gebruiken voor ons Montferland ijs. In de winkel kunt u bonbons en geschenkjes halen voor allerlei gelegenheden denk hierbij aan Pasen, Moederdag, verjaardag, huwelijk, Sarah, Abraham, avondvierdaagse, geslaagd, sinterklaas, kerst kunt u bij ons in de winkel komen kijken. De creativiteit is niet ver te zoeken in onze chocolaterie, u vindt hier van alles.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Parkeren

Ijsbar

Maak uw verjaardag, jubileum, trouwerij, diploma uitreiking of een andere gelegenheid natuurlijk nog feestelijker door de aanwezigheid van onze IJSBAR. De ijskar wordt naar uw locatie gebracht en opgehaald.

Workshops

Tevens verzorgen wij ook workshops en niet alleen bonbon workshops. Ook themaworkshops voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Pasen en Moederdag. Ook kunt u bij ons terecht voor kinderworkshops en gezellige kinderfeestjes. 

Bonbon workshop

Laat je ultieme chocolade droom uitkomen met onze Bonbon workshop. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de herkomst van chocolade, ga je zelf bonbons maken en leer je dat chocolade op de juiste manier moet worden verwerkt. Een goede bonbon is onweerstaanbaar lekker. Je gaat creatief aan het werk met witte, melk en pure chocolade. Het eindresultaat  is een doosje met eigengemaakte bonbons om thuis van te genieten.

Dorien
10
26 maart 2022
Super leuk, goede uitleg, gezellige man, en de chocolade is heel erg lekker!
Leuke uitjes ACHTERHOEK maakt gebruik van cookies
Leuke uitjes ACHTERHOEK is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuke uitjes ACHTERHOEK