Tandem
Tandem
Tandem
Tandem

Geweldige Amerikaanse Tandemtocht - Gieren met de hele Familie!

Bent u op zoek naar een geschikt familieuitje voor de jaarlijkse familiedag? Kom cruisen met een Amerikaanse tandem. Iedereen kan meedoen met deze originele activiteit in de Achterhoek.

Bij de Amerikaanse Tandemtocht is inbegrepen:

 • Tocht met de Amerikaanse Tandem
 • De mooiste route(s) van de regio
 • Volgwagen danwel pech-hulp
 • Een leuke (digitale) groepsfoto als aandenken

Prijs: Vanaf € 13,75 per persoon.

De prijs van de Amerikaanse Tandemtocht is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

De locatie in Laren (Gelderland)

Deze locatie beschikt over de leukste uitjes en all-in arrangementen voor de scherpste tarieven in de regio. Ze werken samen met ervaren personeel en maken gebruik van de nieuwste en beste materialen. Er worden diverse uitjes aangeboden voor elk budget en voor groepen van 2 tot 500 personen. U kiest voor een geweldig uitje en wordt als gast volledig ontzorgt. Het is immers uw dagje uit!

Wat is een Amerikaanse Tandem?

Een Amerikaanse tandemtocht is een unieke manier om samen met een partner, vriend of familielid de omgeving te verkennen. Het is een speciaal type fiets waarbij twee personen achter elkaar kunnen zitten en samen trappen om vooruit te komen. Tijdens een Amerikaanse tandemtocht geniet je niet alleen van het fietsen, maar ook van de gezelligheid en het samenzijn met je fietspartner. Het is een geweldige activiteit om de banden te versterken, communicatie te bevorderen en herinneringen te creëren. 

De Amerikaanse tandemfiets is ontworpen met comfort en stabiliteit in gedachten. Het heeft een stevig frame, comfortabele zitplaatsen en handvatten voor beide fietsers. Tijdens de tandemtocht kun je genieten van de prachtige omgeving terwijl je samen fietst.

Horeca mogelijkheden

Wilt u het familieuitje uibreiden door eventueel een lunch of diner? Wij bieden u diverse mogelijkheden.

 • Barbecue € 27,25 p.p.
 • Buffetten € 28,50 p.p.
 • All-in Drank arrangement voor 4 uur € 25,85 p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee)
 • Koffie met luxe gebak € 6,55 p.p.
 • Cake € 3,30 p.p.
 • 2 Kopjes koffie met cake € 8,25 p.p.
 • Knabbels / chips € 2,75 p.p.
 • Lunch buffet / koffietafel vanaf € 19,25 p.p.

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Laren

Laren is een pittoresk dorp in Noord-Holland. Het heeft een sfeervol en gezellig dorpscentrum met smalle straatjes, authentieke huizen en aantrekkelijke winkels. Het dorp staat ook bekend om zijn luxe boetieks en winkels. De winkelstraten trekken bezoekers aan die op zoek zijn naar exclusieve mode en design. De Brink is een centraal plein in Laren, omgeven door bomen, gezellige terrassen en de Sint Jansbasiliek, een opvallende kerk. Het dorp heeft een rijke artistieke geschiedenis en heeft verschillende kunstgaleries en ateliers. Laren ligt in een groene omgeving met uitgestrekte heidevelden en bossen.

Leuke uitjes ACHTERHOEK maakt gebruik van cookies
Leuke uitjes ACHTERHOEK is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuke uitjes ACHTERHOEK