cijferslot
springfoto
moordspel
GPS moordspel

Kunt u de moord oplossen in Doetinchem? - Spel een interactief quizspel met GPS

Zin om samen met uw familie, vrienden of collega's een spannende dag te beleven? In de stad Doetinchem is een moord gepleegd die u mogelijk kunt oplossen aan de hand van een interactief quizspel. Ga op pad met een APP, beantwoord verschillende vragen en voer verrassende opdrachten uit om het antwoord te vinden op de belangrijkste vraag van de dag!

Bij deze interactieve quizspel is inbegrepen:

  • Interactieve quizspel door de stad Doetinchem met behulp van app en spelbegeleider
  • Zoektocht met verschillende vragen en verrassende opdrachten
  • 1x Drankje naar keuze, keuze uit: fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Prijs: € 30,- p.p. op basis van 12 personen.

De interactieve quizspel met app kunt u uitbreiden met koffie en gebak, bittergarnatuur en drankje of 2-gangen diner met een drankje. 

Koffie en gebak: € 37,50 p.p. (bestaat uit activiteit en koffie en gebak)
Bittergarnatuur en drankje: € 33,50 p.p. (bestaat uit activiteit, bittergarnatuur en 1 drankje naar keuze). Bij het drankje heeft u keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.
2-gangendiner en drankje: € 65,- p.p. (bestaat uit activiteit, 2-gangendiner en 1 drankje naar keuze). Bij het drankje heeft u keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.

De prijs van deze interactieve quizspel met GPS is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant

Laat de spanning opborrelen

Zoek samen met uw familie, vrienden of collega's de spanning op in Doetinchem. Er is een namelijk een moord gepleegd in de stad en deze moet zo snel mogelijk opgelost worden. Lukt het u om de moord op te lossen met het beantwoorden van verschillende vragen en uitvoeren van verschillende opdrachten? Doetinchem leren kennen met een interactief quizspel en APP.

Test uw kennis over Doetinchem

Kent u Doetinchem op zijn duimpje? Daar komt u vanzelf achter tijdens dit interactieve quizspel. Aan de hand van een APP gaat u op zoek naar de 'hoogtepunten' van de stad. Tijdens de zoektocht dient u verschillende vragen te beantwoorden en verrassende opdrachten uit te voeren om de moordzaak op te lossen. Op deze wijze krijgt u antwoord op de belangrijkste vraag van de dag...

Maak de dag compleet

Voorafgaand aan of na afloop van het moordspel, kunt u kiezen om te genieten van één van onderstaande:

  • Koffie en gebak
  • Bittergarnituur en 1 drankje naar keuze *
  • 2-gangendiner en 1 drankje naar keuze *

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 

Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 

Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 

GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 

Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Doetinchem

Doetinchem is een stad in Gelderland. Het heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met mooie oude gebouwen, kerken en pleinen. De Grutstraat is een levendige winkelstraat in het centrum van Doetinchem biedt een gevarieerd aanbod van winkels, boetieks, cafés en restaurants. Het Marktplein is het kloppende hart van Doetinchem. Het is ook omringd door gezellige terrassen waar mensen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Op korte afstand van Doetinchem ligt de Slingeplas, een recreatieplas met strand waar bezoekers kunnen zwemmen en diverse watersporten kunnen beoefenen.

Leuke uitjes ACHTERHOEK maakt gebruik van cookies
Leuke uitjes ACHTERHOEK is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuke uitjes ACHTERHOEK