omgeving
Wandel zo de bossen in van het Geldersch landschap
Hotel aanzicht
Fitnessruimte
Bar in het hotel

3-daags stoer Mannenweekend - met Archery Tag en Bierproeverij

Een verrassend mannenweekend in de Achterhoek met Archery Tag en Bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!

Bij dit 3-daagse Stoere Mannenweekend in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle boetiek kamer
  • 2x Een uitgebreid genieten van het luxe Gelderse ontbijt
  • Ontvangst op locatie met koffie en/of thee
  • 1x Archery Tag op het event terrein naast het hotel
  • 1x Bierproeverij met hartige hapjes (High beer)
  • 1x Een 4-gangen menu in restaurant Le Défi op de 2e avond
  • Gebruik van verwenbad, sauna, spa & fitness 

Prijs: € 195,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen. 
Exclusief verblijfs- en milieubelasting.

De prijzen van dit 3-daagse Stoere Mannenweekend in de Achterhoek zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Mindervalide kamers
Fietsverhuur

Mannenweekend in de Achterhoek

Een verrassend mannenweekend in de Achterhoek met Archery Tag en Bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!

Puur genieten in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en heerlijke eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Verblijft u zakelijk? Dan is er rekening gehouden met een goede werkplek en snel internet.En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en solarium!

Archery Tag

Archery Tag speelt u altijd in twee teams tegen elkaar. Het spel is een afgeleide van boogschieten met het grote verschil dat de pijl waar je mee schiet een softe bolpunt heeft. Daarmee is het mogelijk om in teams tegen elkaar te strijden. Iedere deelnemer krijgt een beschermend gezichtsmasker, een boog en drie pijlen. Heeft u ze alle drie geschoten, verzamelt u andere gevallen pijlen om verder schieten. Dit verhoogt het strategische spel en de dynamiek. U weet namelijk nooit wat uw tegenstander gaat doen. De opdrachten, de setting, de tactiek varieert. Uitdagend is het zeker. Vertrouwd u uw teammaatjes? Archery Tag speelt u met minimaal 10 deelnemers, dus 5-5. We hebben de beschikking over 20 sets. Dat betekent dat u Archery Tag met maximaal 10 tegen 10 tegelijkertijd kunt spelen. Bij meer deelnemers rouleren we de teams en maken we er een mini-competitie van.  

De gemiddelde duur van dit programma is 1,5 uur.  

Veiligheid
Archery Tag is een veilig spel. De pijlen hebben immers een punt met een zachte bol. Alle deelnemers krijgen een beschermend gezichtsmasker op. De spelbegeleider ziet toe op voldoende afstand en is hierin streng. Overtreders krijgen straftijd op de bank en mogen na de verstreken tijd weer deelnemen aan het spel.

Archery Tag brengt geen schade toe aan de omgeving, doordat de obstakels in het spel opblaasbaar zijn en geen afdruk achterlaten in de omgeving. Eventuele hindernissen die bij de omgeving horen worden besproken tijdens de instructie.

Kleding
Bij Archery Tag is beschermende kleding niet nodig. Houdt er rekening mee dat je kleding wel vies kan worden. Het spel wordt doorgaans gespeeld op een grasveld, bosperceel of juist een stedelijke omgeving. Hoe enthousiaster je bent, hoe eerder je kleding vies kan worden. Ook plat schoeisel met veters is aan te raden.  

Tim de Jong
8
24 februari 2020
Leuke activiteiten en lekker eten. We hebben nog heerlijk een biertje kunnen drinken in het restaurant 's avonds.
Gerard van Dijk
9
24 februari 2020
Goed geregeld en fijne locatie.

Onze partner

Gastvrij hotel in de Achterhoek

Gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg en in het oosten van Nederland (vlakbij Zutphen, Deventer en Hengelo) vindt u dit boetiek hotel in Lochem. Boetiek staat voor; Uniek en Eigenzinnig! Dit zult u ervaren in de authentieke gastvrijheid, de inrichting en kwaliteit van het hotel. Het boetiek hotel is de mooiste hotellocatie van de Achterhoek.

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven.

Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

De economykamers zijn allen voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. Deze basis kamer heeft een eigen bureau, een flatscreen tv, telefoon een zitje en gratis WIFI. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en eigen toilet. De economykamer is het meest geschikt voor kort durende verblijven. Ook zijn de kamers uitstekend voor gasten die een groot gedeelte van de dag buiten de deur zijn. Verblijft u voor enkele dagen dan adviseren wij u gebruik te maken van de comfortkamers.

De ruime en lichte comfortkamer is sfeervol en uniek ingericht. Het eigenzinnige interieur ademt gastvrijheid en luxe. De comfortkamers zijn gelegen in het monumentale pand. De comfortkamer beschikt over extra lange twin bedden, een flatscreenTV, een comfortabel zitje, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamers is voorzien van bad en/of douche.

De ruime Tuinkamers zijn onze trots. Allen voorzien van een betoverend uitzicht op onze parktuin en rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel. De tuinkamers zijn voorzien van een frisse inrichting met een knipoog naar de natuurlijke omgeving. De tuinkamers beschikken over extra lange twinbedden, ruime kastruimte, een flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamers zijn ruim en allen voorzien van bad en/of douche. Boekt u de Tuinkamer dan maakt u dagelijks één maal gebruik van een overheerlijke kop koffie of thee. Deze wordt u zonder kosten op uw kamer gebracht op een door u gekozen moment.

De deluxe kamers zijn zeer royale kamers . De deluxe kamers beschikken allen over een eigen unieke en eigenzinnige inrichting met verschillende thema’s. In de deluxe kamers treft u extra lange twin bedden, ruime kastruimte, een grote flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel. De deluxe kamers zijn alleen voorzien van verrassende luxe elementen. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche. In de deluxe kamer geniet u van uw eigen vers gezette koffie.

Faciliteiten en eigen wellness

Het hotel biedt een breed scala aan mogelijkheden. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen of wandelen en geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen.

In het hotel kunt u fietsen huren maar u kunt uiteraard ook uw eigen fietsen meenemen en deze in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten stallen. 

Na een wandeling of fietstocht kunt u in het hotel heerlijk eten in het restaurant of de informele brasserie. Ook kunt u lekker even een drankje doen in de hotelbar aan de leestafel of even relaxen in de sfeervolle lounge. Bij mooi weer kunt u genieten buiten op het terras

Verder beschikt het hotel over voldoende gratis parkeerplaatsen en is er gratis wifi in het hotel (met uitzondering van het restaurant).

Wilt u even lekker relaxen neem dan een duik in het verwenzwembad met sauna of wilt u juist even lekker zweten maak dan gebruik van de sportruimte!

Ligging en omgeving

De unieke ligging tegenover wandelgebied de Lochemse Berg zorgt ervoor dat u zo het hotel uit loopt voor een heerlijke wandeling, prachtige fietstochten kunt maken en ook voor leuke actieve groepsuitjes hier volop mogelijkheden kunt vinden. Wij helpen u uiteraard graag bij het organiseren van een leuke dag of weekendje weg.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Lochem

Lochem is een stad in de Achterhoek, in Gelderland. Het is omgeven door een prachtig landschap met bossen, landerijen en rivieren. De natuurlijke schoonheid van de omgeving biedt mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. De regio rond Lochem heeft een aantal indrukwekkende kastelen en landhuizen, zoals Kasteel Ampsen en Huis Verwolde. De stad wordt doorkruist door de Berkelrivier. Langs de rivieroever kunnen bezoekers genieten van aangename wandelingen. Lochem heeft een historische binnenstad met oude gebouwen, gezellige straatjes en pleinen.

Leuke uitjes ACHTERHOEK maakt gebruik van cookies
Leuke uitjes ACHTERHOEK is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuke uitjes ACHTERHOEK