Solex
Kleiduifschieten
Laser kleiduif
Solex
Laser kleiduif

Groepsuitje in Gelderland - Solex rijden en Laser Kleiduifschieten

Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. Daarna gaat u Laser Kleiduifschieten dit is een uniek uitje dat de spanning van traditioneel kleiduifschieten combineert met moderne technologie.

Het Solex & Laser Kleiduifarrangement is inclusief:

 • Gebruik van solexen
 • Gebruik van de laser-kleiduiven
 • Route
 • Verzekering (WA en ongevallen inzittendenverzekering)
 • Leren jassen en pothelm
 • Enthousiate en professionele begeleiding

Prijs: Vanaf € 63,25 p.p. op basis van minimaal 14 personen

Bijzonderheden:

 • Voor de Solexen is een brommer of autorijbewijs nodig en de minimumleeftijd is 16. TIP als er ook minderjarigen bij zijn: maak een combinatie van Solexen en een TukTuk, Fatbike of E-Step
 • Wilt u alleen Solexrijden? Dat kan uiteraard ook!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

Solexen & Laser Kleiduifschieten in Gelderland

Na een uitleg van de Solex begint u aan de route van circa 25 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt.

Daarna gaat u Laser Kleiduifschieten dit is een een uniek uitje dat de spanning van traditioneel kleiduifschieten combineert met moderne technologie.

Over ons

DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

Uiteraard kunt of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.

Na de Solextocht krijgt u een uitleg over het Laser-Kleduifschieten. Wij leggen uit hoe het geweer werkt, hoe te schieten en wat te doen. Het is volledig veilig, het betreft naar Laser omgebouwde jachtgeweren (dus geen luide knallen, hagel in de velden en terugslag). U gaat met vijftallen tegelijk schieten (dus u hoeft niet extreem lang te wachten) en de scores worden bijgehouden.

Uiteindelijk (na verschillende schietspellen) is er uiteraard een kleine prijsuitreiking om bekend te maken wie de meeste (en de minste) punten gescoord heeft!

Solex rijden en Laser Kleiduifschieten

Solex rijden
Solexrijden is een nostalgische en leuke manier om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een ontspannen rit. Het is een populaire activiteit waarbij je op een karakteristieke retro bromfiets genaamd de Solex rijdt. De Solex is een tweewielig voertuig met een hulpmotor die wordt aangedreven door benzine en waarbij je geen versnellingen hoeft te schakelen. Het heeft een uniek design met een comfortabele zitpositie en een klein motortje dat je ondersteunt terwijl je trapt. Het leuke aan solexrijden is dat je op een rustig tempo kunt genieten van het landschap en de omgeving. Het is een ideale activiteit voor een groep vrienden, een familie-uitje of zelfs als onderdeel van een bedrijfsuitje. Je kunt samen de omgeving verkennen, langs pittoreske wegen rijden en onderweg stoppen om van de bezienswaardigheden te genieten. Solexrijden biedt ook een vleugje nostalgie, omdat deze bromfietsen al tientallen jaren populair zijn. Het brengt je terug naar een tijd waarin het leven iets eenvoudiger en langzamer was.


Laser Kleiduifschieten
Laser kleiduifschieten is een spannende en moderne variant op het traditionele kleiduifschieten. In plaats van gebruik te maken van echte kogels, wordt er bij laser kleiduifschieten gebruik gemaakt van infraroodlicht (laser) en reflecterende kleiduiven. Bij deze activiteit worden deelnemers uitgerust met speciale jachtgeweren die zijn ontworpen om infraroodstralen uit te zenden. De kleiduiven zijn gemaakt van kunststof en zijn uitgerust met reflecterende doelen. Wanneer een deelnemer richt en de trekker overhaalt, wordt er een infraroodstraal afgevuurd die op de reflecterende kleiduif wordt gericht. Het doel is om de kleiduif in de lucht te raken met de infraroodstraal, net zoals bij traditioneel kleiduifschieten. Wanneer de infraroodstraal de reflecterende kleiduif raakt, wordt er een signaal naar het scorebord gestuurd en wordt de behaalde score weergegeven. Laser kleiduifschieten biedt een realistische en opwindende ervaring die lijkt op het schieten met hagel. Het is veilig, omdat er geen echte kogels worden gebruikt, en er is geen vergunning vereist, omdat er geen afval is dat moet worden opgeruimd.

Optioneel erbij te boeken:

 • Barbecue € 27,25 p.p.
 • Buffetten € 28,50 p.p.
 • All-in Drank arrangement voor 4 uur € 25,85 p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee)
 • Koffie met luxe gebak € 6,55 p.p.
 • Cake € 3,30 p.p.
 • 2 Kopjes koffie met cake € 8,25 p.p.
 • Knabbels / chips € 2,75 p.p.
 • Lunch buffet / koffietafel vanaf € 19,25 p.p.

De prijs van dit Solex & Laser Kleiduifarrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Wietse Hut
10
25 september 2017
Laserkleiduifschiete; erg leuk en uitstekend georganiseerd. Martijn was er op tijd en heeft er samen met ons een leuke middag van gemaakt

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Laren

Laren is een pittoresk dorp in Noord-Holland. Het heeft een sfeervol en gezellig dorpscentrum met smalle straatjes, authentieke huizen en aantrekkelijke winkels. Het dorp staat ook bekend om zijn luxe boetieks en winkels. De winkelstraten trekken bezoekers aan die op zoek zijn naar exclusieve mode en design. De Brink is een centraal plein in Laren, omgeven door bomen, gezellige terrassen en de Sint Jansbasiliek, een opvallende kerk. Het dorp heeft een rijke artistieke geschiedenis en heeft verschillende kunstgaleries en ateliers. Laren ligt in een groene omgeving met uitgestrekte heidevelden en bossen.

Leuke uitjes ACHTERHOEK maakt gebruik van cookies
Leuke uitjes ACHTERHOEK is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuke uitjes ACHTERHOEK